fbpx

Trouwen bij Beeckesteijn – Sander en Stefanie

Ik werd door Sander en Stefanie gevraagd om hun bruiloft te fotograferen bij Beeckesteijn in Velsen-Zuid. Of ik eens kennis met hen wilde maken?
Dat wilde ik maar al te graag, hun trouwlocatie was prachtig en wat hadden we een gezellig kennismakingsgesprek. Stiekem kende ik dit leuke stel al een beetje door een andere bruiloft dat jaar. Ik mocht maar liefst 3 bruiloften uit de vriendengroep fotograferen, je begrijpt; het was elke keer weer een feestje om iedereen te zien!

De dag begon heel ontspannen bij Sander zijn ouders thuis, een ontspannen ochtend en iedereen was er al helemaal klaar voor. Nadat ik de voorbereidingen had vastgelegd vertrok ik heel ontspannen naar huis van Stefanie en Sander. Hier was het gezin van Stefanie zich aan het voorbereiden voor de dag en Stefanie was al helemaal klaar om haar jurk aan te trekken. Wat een relaxte bruid! Samen met haar moeder en zus werd de jurk aangetrokken en konden we wachten op Sander. 

Na een gezellige lunch met vrienden en familie vertrokken we richting Buitenplaats Beeckesteijn in Velsen-Zuid. Samen ontspannen wandelen door het park om daarna nog een paar foto’s te maken met vrienden. We vertrokken richting Velsen waar we in de kleine straatjes nog wat foto’s maakten. 

Daarna was het tijd voor het belangrijkste moment, de ceremonie! Een hele persoonlijke ceremonie vol met grappen en anekdotes. Ik genoot van alle liefdevolle blikken van vrienden en familie en het bruidspaar. De borrel werd gestart met het sabreren van de champagne om vervolgens een hele gezellige middag tegemoet te gaan!

Bedankt lieve Sander en Stefanie voor de heerlijke dag! Veel geluk samen!

En uh.. Who is next? Wie zal het boeket gevangen hebben?

Credits:

Kaarten: Poobies (https://www.poobies.nl)
Ringen: Siebel juweliers (https://www.siebeljuweliers.nl)
Kleding Stefanie: Dani van Toll (https://www.danivantoll.nl/)
Kleding Sander: Dirk de Wit (https://www.dirkdewitmode.nl/)
Bloemen: Deen Supermarkt (Werk Stefanie)
Haar: Vriendin Michelle
Make-up: Oriflame
Bruidstaart: Tasty Kitchen (http://www.thetastykitchen.nl/)

 

ADD A COMMENT