fbpx

Trouwen Engelbertha Hoeve – Fabio en Graziella

Fabio en Graziella trouwden bij de prachtige Engelbertha Hoeve in Leiden. Een mooie locatie waar je zowel binnen als buiten mooi kan trouwen. Helaas zat het weer niet mee en vond de ceremonie uiteindelijk toch binnen plaats, maar dat mocht de pret niet drukken. De zon brak na de ceremonie door en we konden alsnog foto’s maken in de prachtige tuin van de locatie. 

Een mooie dag met een persoonlijke ceremonie, waarbij alle belangrijke familie uit Italie aanwezig was. Voor Graziella en Fabio is er nog meer bijzonder nieuws, zij verwachten namelijk een klein meisje en dit maakte de dag nog mooier voor hen samen. Graziella werd weggegeven door haar vader en hun lieve hondje Molly kwam de ringen brengen. Daarna was het tijd voor taart en bubbels. Na de foto’s stapten we met zijn allen op een boot om door de grachten van Leiden te varen. Een aanrader om samen met jullie gasten te genieten van het uitzicht en lekkere hapjes.

Daarna was het tijd voor een heerlijk diner. Bedankt voor de gastvrijheid lieve Fabio en Graziella. Ook de Engelbertha Hoeve wil ik bedanken voor de gastvrijheid. Het album is een aantal weken geleden afgeleverd bij dit mooie stel en zij genieten nu van hun prachtige dochtertje!

Locatie: Engelbertha Hoeve in Leiden (www.engelbertha.nl)

 

ADD A COMMENT