fbpx

William & Dinny

De bruiloft van William en Dinny was een prachtige dag vol liefde. Ik ging als second shooter mee op pad met Danielle Photography. Ik startte die dag bij het ouderlijk huis van William, waarna we een bezoekje brachten aan zijn opa en oma. Een bijzonder moment voor hem op deze dag. Daarna reisde ik voor het eerst van mijn leven met de pont, gelukkig wist William precies hoe dit werkte. Voor we het wisten, stonden we aan de overkant en kon ik nog een deel van de voorbereidingen van Dinny meepakken. Daarna volgden een mooie first look en een koude maar liefdevolle fotoreportage. De ceremonie vond plaats bij Brasserie Buitenhuis in Valkenburg, wat een toffe locatie. Gevolgd door een mooie kerkdienst in Katwijk aan Zee, sloten we vervolgens de dag af met een borrel. Geniet mee van deze heerlijke dag.

Danielle, bedankt voor de gezelligheid!

 

Credits:
Jurk: Taft en Tule
Trouwpak: Roka
Boeket: Raket en Distels
Make up en haar: Tres Jolie Visagie
Locatie: Brasserie Buitenhuis

ADD A COMMENT