Zwangere fotoshoot Vlaardingen

Een tijdje geleden spraken Stefanie en ik elkaar over een zwangerschapsshoot. Stefanie is al een lange tijd een goede vriendin van mij en zij wilde graag een zwangere fotoshoot van het kleine wondertje dat op komst is.

Het idee was om dit tijdens het gouden uur te doen en we besloten twee avonden te prikken en het weer af te wachten. De eerst mogelijke datum was het gelijk raak, prachtig weer ‘s avonds en een hele mooie locatie. We maakten foto’s in De Broekpolder in Vlaardingen, ik was hier nog nooit eerder geweest maar ga deze plek zeker onthouden. Wat veel toffe plekken om foto’s te maken met verschillende achtergronden, zeker voor een loveshoot of zwangerschapsshoot!

Heerlijk dat we de tijd hadden, want zo konden we wachten tot het licht op zijn best zou zijn. De zon zakte steeds verder weg om zo de zwangere buik op de foto te kunnen zetten tijdens zonsondergang. Een zwangere fotoshoot is toch prachtig, dit wondertje is zo gewenst!

Broekpolder Vlaardingen

Kijk deze mama to be eens stralen tijdens haar zwangerschapsshoot! Haren mooi in de krul, zwierige jurk aan en vooral met de baby knuffelen.

foto zwanger

Samen struinen door de natuur van de Broekpolder. Inmiddels zaten we allebei onder de muggenbulten, maar alles voor een mooie foto!

fotoshoot zwanger
zwangerschapsshoot

Inmiddels ging de zon zover onder dat we een prachtig silhouette konden maken van haar zwangere buik. Wauw wat een foto, wat een heerlijke avond!

silhouette zwangerschap
ADD A COMMENT