Baby fotoshoot Mason

Elke keer ben ik zo dankbaar dat ik dit soort mooie momenten mag vastleggen. Het is allemaal niet zo vanzelfsprekend dat er een klein wondertje op komst is, des te mooier als ouders besluiten hier een mooie tastbare herinnering van te maken met een ontspannen baby fotoshoot van een pasgeboren kindje!

Wat een heerlijke ochtend bij dit gezellige gezin! Een tijdje geleden maakten we al mooie foto’s van de zwangere buik samen met een trotse grote broer en papa. Hiervoor hebben we gewandeld door het Westduinpark in Den Haag. En nu was dan eindelijk zijn kleine broertje Mason geboren. Normaliter is zijn grote broer niet zo’n fan van de camera, dus we zouden kijken hoe het zou gaan. We hadden niet verwacht dat hij vervolgens alleen maar op de foto wilde, wat een heerlijk mannetje! Mama vroeg zelfs of ik vaker wilde langskomen, hij had nog nooit zo goed geluisterd. Ik maak er altijd een spelletje van met de broertjes of zusjes van de baby zodat ze hopelijk goed mee werken en het niet meer erg vinden om op de foto te gaan. 

Ik heb genoten van dit leuke gezin en wil dan ook heel graag foto’s met jullie delen! Wie zegt dat een fotoshoot met een baby voor grote broertjes niet gezellig is? We maken er gewoon een feestje van!

Wil je ook meer weten over de mogelijkheden? En hoe je onder andere een zwangerschapsshoot en newbornshoot kunt combineren voor een mooie prijs? Bekijk alle informatie hier.

Een Newborn shoot in de regio Den Haag en Rijswijk is altijd thuis wedstrijd voor mij, zo fijn om families uit de regio te mogen fotograferen.

ADD A COMMENT