Trouwfotograaf Noord Holland – Roy & Edith

Ik mocht in oktober op pad als trouwfotograaf in Noord Holland en kwam weer hele mooie plekken tegen waar ik nog niet eerder was geweest. Zij gingen namelijk trouwen in Noordwijkerhout.

Edith ken ik inmiddels al bijna 10 jaar, we hebben elkaar namelijk ontmoet tijdens een stage periode van 5 maanden op het prachtige eiland Curacao. Na ons avontuur bleven we elkaar zien, samen met nog 3 mooie vriendinnen. Een aantal jaar geleden leerde Edith haar geliefde Roy kennen en begin oktober was het eindelijk zover. Zij stapten samen in het huwelijksbootje en gingen trouwen bij Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout.

De visagiste was al bezig met de make-up van de bruid toen ik binnen kwam en samen met de haarstyliste werd haar look helemaal afgemaakt. Daarna reed ik naar de bruidegom die bij zijn ouders aan het aankleden was voor de bruiloft. Samen met zijn ouders en zussen maakte hij zich klaar voor de dag.

Het was helaas regenachtig weer die dag, daarom besloten we foto’s te gaan maken bij Rozen en Radijs in Burgerveen. Een mooie groene locatie die we afwisselden met een aantal trouwfoto’s in de regen onder de paraplu. Romantisch toch? Beiden waren ze gelukkig niet bang voor een spatje regen, trouwfoto’s met paraplu zijn toch tof om te hebben! Gelukkig brak de zon nog even door en maakten we nog wat trouwfoto’s op de golfbaan van Landgoed Tespelduyn, voor één keer mochten we met hakken de green op!

Er werd getrouwd in de kas van Landgoed Tespelduyn, waarna er heerlijk werd geborreld en gegeten. Tijdens het eten werden er hele persoonlijke speeches gegeven door broer en zussen, waarna we met de voetjes van de vloer gingen om er nog een heel tof feestje van te maken! Vrienden zorgden nog voor een fantastisch lied, op de melodie van “Zij weet het”, overall top avond!

Heel bijzonder dat ik jullie dag mocht vastleggen lieve Roy & Edith, als lieve vriendin! Blijf zo met elkaar lachen, jullie zijn een mooi stel!

Credits:
– Ringen; Le Mariage Haarlem
– Jurk: Assepoester Arnhem
– Locatie: Landgoed Tespelduyn (Noordwijkerhout)
– Trouwpak: Roka
– DJ: Ferocius Events
– Boeket: Greenhouse Noordwijkerhout