Babyshoot Westland

Ik mocht weer op pad voor een baby fotoshoot van een klein pasgeboren mannetje in Zuid Holland. Mama had mij al enkele tijd voor de geboorte gevraagd of ik beschikbaar was voor de babyshoot en we maakten onder voorbehoud alvast een afspraak. De fotoshoot vond thuis plaats waardoor iedereen ontspannen was en we alle tijd konden nemen voor de newborn shoot thuis.


Enkele maanden geleden werd dit kleine mannetje geboren. Na enkele weken na de geboorte mocht ik foto’s komen maken van dit pasgeboren kindje in Wateringen. De babyshoot stond in het teken van knuffelen, slapen en een beetje eten. Een ontspannen baby fotoshoot waarbij de baby centraal staat en er vooral veel wordt geknuffeld en gelachen. Het is belangrijk dat de ouders ontspannen zijn en dat ik als newborn fotograaf veel geduld heb. Een baby valt immers niet te sturen en ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Ze waren als gezin helemaal op elkaar afgestemd voor de baby fotoshoot en het was dan ook een feestje om weer in het Westland foto’s te mogen maken. De kleuren combinatie van blauw en wit maakte het plaatje compleet en een heerlijke rustige baby tijdens de fotoshoot zorgde voor deze heerlijke serie foto’s.

ADD A COMMENT