fbpx

Newbornshoot Westland

Ik mocht weer op pad voor een baby fotoshoot van een klein pasgeboren mannetje in Zuid Holland. Mama had mij al enkele tijd voor de geboorte gevraagd of ik beschikbaar was voor de Newborn fotoshoot en we maakten onder voorbehoud alvast een afspraak. De fotoshoot vond thuis plaats waardoor iedereen ontspannen was en we alle tijd konden nemen voor de newborn fotoshoot thuis.


Enkele maanden geleden werd dit kleine mannetje geboren en mocht ik enkele weken na de geboorte foto’s maken van dit pasgeboren kindje in Wateringen. De newbornshoot stond in het teken van knuffelen, slapen en een beetje eten. Ze waren als gezin helemaal op elkaar afgestemd voor de baby fotoshoot en het was dan ook een feestje om weer in het Westland foto’s te mogen maken.

Geniet mee van deze papa en mama die genieten van hun zoontje. Inmiddels is die al een heel stuk groter, maar alleen maar leuk om even terug te kijken naar hoe klein die was.

ADD A COMMENT