fbpx

Familieshoot Schoorl

Op 23 mei zouden Frank en Franka in het huwelijksbootje stappen, een dag waar ze al lang naar uit keken. Samen met Absolute Productions hadden we heel veel zin om hun dag vast te gaan leggen maar het corona virus gooide helaas roet in het eten. In overleg hebben we hun bruiloft met alle leveranciers kunnen verplaatsen naar mei 2021. Dan gaan we er gewoon net zo’n mooie dag van maken! Als alternatief boekten zij een familieshoot.

Dit jaar was het in ieder geval een hele mooie zonnige dag in mei en besloot Franka om haar verloofde te verrassen met een fotoshoot in de Schoorlse Duinen samen met hun dochtertje. Ik mocht als familie fotograaf in Noord Holland aan de slag. Wat een heerlijk weer voor een wandeling door het prachtige natuurgebied waar we volgend jaar in trouwkleding rond zullen lopen! Hun dochtertje vond alles prima en samen maakten we er toch een onvergetelijke middag van!

Om na het versturen van de foto’s deze reactie te krijgen, Love my job!!

“Ontzettend bedankt voor de leuke middag en het fantastische resultaat. Echt boven verwachting! Deze shoot heeft echt bevestigd dat we jouw heel graag als onze fotografe op onze bruiloft zien!”

ADD A COMMENT