fbpx

Newborn shoot Wateringen

Een tijdje geleden maakte ik foto’s van Loretta die toen nog in verwachting was van kleine Kae. De zwangerschapsshoot vond plaats in de Broekpolder in Vlaardingen. Voor de Newborn shoot wilden we richting de duinen met zonsondergang maar helaas sloeg het weer om en besloten we binnen de foto’s te maken. Ik kan je vertellen, dat was net zo leuk! Wat een schattig klein meisje met een enorme bos haar, nog nooit zoveel haartjes gezien bij een baby.

Ze heeft bijna de hele newbornshoot geslapen of relaxt om zich heen liggen kijken. Wat een prachtig meisje, haar twee zussen zijn dan ook apetrots. En dat snap ik helemaal, wat een schattig meisje. Ook papa en mama konden niet stoppen met kijken naar hun kleine meisje en doen het super goed samen.

Een ontspannen newbornshoot in Wateringen waarbij we gebruik maakten van het natuurlijke licht dat binnenviel. Er is niet heel veel nodig om foto’s te maken van jullie newborn, vooral veel liefde en knuffels. Daar draait het om!

Na het versturen van de foto’s kreeg ik hele lieve aapjes van papa en mama:
“DENIES, Geweldig! Echt prachtig!”
“Wat een geweldige foto’s! Heel erg bedankt, super leuk! Er zitten echt foto’s bij om van te smelten!”

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik zou het leuk vinden om ook bij jullie kleine wonder foto’s te komen maken. Neem contact met mij op!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik zou het leuk vinden om ook bij jullie kleine wonder foto’s te komen maken. Neem contact met mij op!

ADD A COMMENT