Zwangerschapsshoot Hoek van Holland

Inmiddels is deze mama to be bijna uitgerekend van hun dochtertje en wachten we in spanning af wanneer zij zich komt melden. Een paar weken geleden was het heerlijk zomers weer en vertrokken we richting Hoek van Holland om in de duinen foto’s te maken van haar zwangerschap. We begonnen rond half 9 en elk uur werd de zon alleen maar mooier en we hebben zelfs gewacht tot de zon helemaal onder was. Een perfecte locatie voor een zwangerschapsshoot.

Ik heb inmiddels zelf ook een zwangerschapsshoot gehad en moet toegeven dat het best even wennen is om voor de camera te staan maar wat bijzonder om deze tijd vast te leggen en later nog eens terug te kunnen zien in foto’s.

De komende weken mag ik nog een aantal van dit soort shoots vastleggen voordat ik zelf met verlof ga, ik kan niet wachten. Kom maar door met die mooie zomeravonden. Volgens de weersverwachtingen komt dat de komende weken helemaal goed!

Een zwangerschapsshoot blijft bijzonder, je voelt je kindje dagelijks bewegen in je buik en het is bijzonder om te zien hoe je buik groeit gedurende de zwangerschap. Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om dit geluk vast te leggen en dit keer ging ook de papa to be mee om foto’s te maken. Achteraf gezien viel het hem hartstikke mee en hebben ze ook stralende foto’s als stel. Na al die jaren samen hadden ze namelijk nog nooit samen op de foto gestaan, dat zie je er niet aan af toch? Wat een plaatje!

Vol trots ging deze mama to be op de foto met haar zwangere buik. Af en toe riepen we papa erbij, die was immers iets minder enthousiast om op de foto te gaan. Uiteindelijk is hij mega blij met het resultaat en je zou niet zeggen dat hij niet van foto’s houdt.

De zon ging steeds verder onder en we bleven tot zonsondergang voor de fotoshoot, we kletsten tussendoor en de tijd vloog voorbij. Hou elkaar vooral vast tijdens deze ontspannen fotoshoot, de shoot is ongeposeerd en ik vind het vooral belangrijk dat jullie het naar je zin hebben.

Toen de zon bijna helemaal onder was, maakten we nog een aantal silhouetten foto’s van de zwangere buik en papa en mama samen. De foto’s van hun samen laten zoveel liefde zien! Als fotograaf in Hoek van Holland heb ik dan ook genoten van deze fotoshoot, de duinen blijven een prachtige locatie voor een fotoshoot van jullie samen of jullie gezin.

ADD A COMMENT