Zwangerschapsshoot

Inmiddels is hun kleine meisje geboren maar enkele tijd geleden gingen we samen op pad om foto’s te maken van haar zwangere buik. Een prachtige mama to be die graag een zwangerschapsshoot wilde inplannen om dit bijzondere moment vast te leggen. We spraken af bij één van mijn favoriete locaties, de Broekpolder in Vlaardingen en wandelden rond door het natuurgebied afgewisseld met foto’s van haar zwangere buik tijdens de zwangerschapsshoot.

Er zijn in Nederland heel wat mooie plekken te vinden, maar dit is toch wel één van mijn favorieten. Samen met de duinen ben ik hier vaak te vinden voor fotoshoots. Voor foto’s van jullie gezin is dit ook een ideale locatie omdat je hier heerlijk kunt rondstruinen met jullie kinderen in het welbekende Klauterwoud. De kinderen kunnen hier klimmen en klauteren en ondertussen maak ik foto’s van jullie als gezin. Een tijdje geleden maakte ik hier al foto’s van Stefanie, tijdens zonsondergang.

Inmiddels heb ik ook hun prachtige dochtertje mogen vastleggen. Benieuwd naar de foto’s van deze newbornshoot? Bekijk ze hier.

Een zwangerschap blijft een bijzondere periode in je leven. Ik hoor vaak achteraf dat mama’s spijt hebben dat ze dit niet hebben vastgelegd. Samen met jou kom ik graag in contact om de beste locatie te vinden die helemaal bij jou past. In de natuur, bij jullie thuis, op een toffe locatie zoals bijv. een oude fabriek of AirBNB. Alles is mogelijk en graag ga ik samen met jou op zoek naar de perfecte locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Je vindt hier meer informatie.

ADD A COMMENT