Trouwfotograaf Brasserie Buitenhuis – Katwijk

Alweer meer dan een jaar geleden fotografeerde ik deze mooie dag. Vanwege het corona virus zijn veel bruiloften voor mij als trouwfotograaf uitgesteld naar 2021 waardoor het des te leuker is om weer eens fotoreportages van oude bruiloften te bekijken en te posten zoals deze dag als trouwfotograaf Katwijk. De bruiloft van William en Dinny was een prachtige dag vol liefde. Ik ging als second shooter mee op pad met Danielle Photography. Soms vind ik het leuk om eens mee te kijken met een andere fotograaf en weer van elkaar te leren. Een gezellige dag met collega fotografen probeer ik elk jaar een keer te plannen. Ik startte die dag bij het ouderlijk huis van William, waarna we een bezoekje brachten aan zijn opa en oma. Een bijzonder moment voor hem op deze dag. Daarna reisde ik voor het eerst van mijn leven met de pont, gelukkig wist William precies hoe dit werkte. Voor we het wisten, stonden we aan de overkant en kon ik nog een deel van de voorbereidingen van Dinny meepakken. Daarna volgden een mooie first look en een koude maar liefdevolle fotoreportage. De ceremonie vond plaats bij Brasserie Buitenhuis in Valkenburg, wat een toffe locatie. Gevolgd door een mooie kerkdienst in Katwijk aan Zee, sloten we vervolgens de dag af met een borrel. Als trouwfotograaf Katwijk heb ik genoten van deze dag samen met Danielle.

Credits:

Jurk: Taft en Tule
Trouwpak: Roka
Boeket: Raket en Distels
Make up en haar: Tres Jolie Visagie
Locatie: Brasserie Buitenhuis

ADD A COMMENT