Newbornshoot Naaldwijk

Een paar weken geleden maakte ik foto’s van dit lieve kleine mannetje. Zijn moeder stuurde mij een berichtje of ik iemand wist om foto’s te maken van hun pasgeboren kindje tijdens een newbornshoot. Ik was zelf net 3 weken moeder maar voelde me goed en wilde maar al te graag dit kersverse geluk vastleggen. Uiteraard geniet ik verder heerlijk van mijn verlof en doe ik dit niet wekelijks, maar ik wilde voor hen graag een uitzondering maken. Samen kletsten we over de nieuwe fase waarin we beland waren en wat er allemaal op ons af kwam. Een heerlijke ochtend, met prachtig zomers weer buiten. Je ziet niks van die zweetdruppels toch? 😉

Een heerlijke ochtend voor een newbornshoot die ik altijd graag maak in een kamer met voldoende daglicht. Daarnaast raad ik altijd aan om lichte kleding te dragen om zo ook voor lichte foto’s te kunnen maken. Voorafgaand aan de babyshoot stuur ik altijd een gids met tips en kleding adviezen, zodat jullie een beetje een idee krijgen van jullie kunnen verwachten van de fotoshoot. We laten ons leiden door jullie baby, die bepaalt immers of die er zin in heeft. Moet er tussendoor even gepauzeerd worden voor een voeding? Geen probleem, ik heb alle tijd. En knuffelen omdat de baby een beetje huilt, mag natuurlijk altijd. En daar maak ik dan graag foto’s van.

Wil je nu ook weten wat de mogelijkheden zijn en hoe dit in zijn werk gaat? Stuur mij dan vrijblijvend een berichtje. De komende maanden heb ik nog beperkt ruimte in mijn agenda. Mocht je dit nog willen combineren met een zwangerschapsshoot, dan heb ik een leuk combinatiepakket voor jullie!