Zwangerschap foto’s Veluwe in de Herfst

Begin November reed ik richting de Veluwe om foto’s te maken van de zwangerschap van deze prachtige mama to be. De weg ernaartoe was al prachtig, de zon scheen en de rode bladeren van de Veluwe schitterden langs de weg. De herfst zorgt voor prachtige kleuren op de foto’s en ik stond dan ook te springen toen aan het eind van de shoot de zon nog doorbrak. Het lage zonlicht met deze mooie vrouw op de voorgrond, het plaatje klopte helemaal! Inmiddels rij ik heel wat kilometers voor shoots in Nederland, waardoor ik op zoveel mooie plekken kom. Ik word er helemaal blij van! Kijk mee en geniet en wie weet zie ik jou binnenkort ook voor een zwangerschapsshoot vast te mogen leggen 🙂

Wil je nu ook foto’s laten maken van deze bijzondere periode tijdens je zwangerschap? Laat het mij dan weten, ik denk graag met je mee!