Trouwfotograaf Westland – Bruiloft

Op 8 maart 2020 gingen Kim & Richard trouwen in het Westland, vlak voordat corona heel wat bruiloften in het water liet vallen. Een prachtige dag voor dit leuke stel samen met hun twee zoontjes. Zij zijn woonachtig in Maasdijk (Westland) en kozen voor de Westgaag als trouwlocatie. Voor mij als trouwfotograaf een thuiswedstrijd om in het Westland te mogen werken. Een plek waar zij graag komen en die voor hun een uitzondering maakten om als trouwlocatie te fungeren op deze dag. Samen met Martijn & Danielle van Absolute Productions mochten we dit vastleggen. Vanwege het koude en regenachtige weer hebben we foto’s gemaakt bij de Sodafabriek in Schiedam. Een heerlijke locatie met veel ramen en mooi lichtinval. Na de fotoshoot werden de twee kleintjes weer opgehaald en kon de ceremonie beginnen. Een mooie, persoonlijke ceremonie inclusief een ambtenaar uit het Westland en uit Brabant. Beiden zorgden voor een persoonlijk verhaal waarna er geproost kon worden. De bruiloft eindigde in een goed feestje en persoonlijke speeches, filmpjes en liedjes! Een mooie dag om het trouwseizoen mee af te trappen.

Niet wetende dat door corona en mijn zwangerschapsverlof er niet veel zouden volgen in 2020. In 2021 gaan we er in ieder geval een top jaar van maken met alle toffe stellen die gaan trouwen en die hun bruiloft hebben verplaatst. Positief blijven, ik hoop namelijk dat het goed komt in 2021 en kan niet wachten om weer als trouwfotograaf in het Westland en omstreken aan de slag te gaan! Voor nu, even terugblikken naar deze liefdevolle dag in maart!

Wil je nu ook weten wat de mogelijkheden zijn voor een fotograaf en videograaf op jullie bruiloft? Kijk hier voor meer informatie.

Meer weten over mij als bruidsfotograaf Zuid Holland en Westland? Stuur mij vrijblijvend een bericht en onder het genot van taart vertel ik jullie meer over de mogelijkheden!