Ockenburgh fotoshoot – Den Haag

Aan het einde van de herfst, toen de laatste blaadjes van de bomen vielen, ging ik samen met dit leuke stel op pad om de zwangerschap vast te leggen. We combineerden de heide en het groen met elkaar rondom het Landgoed Ockenburgh in Loosduinen/Den Haag. Het was even spannend of het mooi weer zou blijven, maar gelukkig brak zelfs de zon nog door en hadden we een mooie blauwe lucht. De kleuren qua kleding waren perfect op elkaar afgestemd en dan twee stralende ouders to be erbij en het plaatje is compleet!

We wandelden door Landgoed Ockenburgh en maakten daardoor verschillende foto’s tussen de heide, bomen en varens. Na afloop van de shoot kreeg ik een mega enthousiaste mail van hen, dat ze super blij waren met de foto’s. Inmiddels heb ik ook al hun babytje vast mogen leggen, wat ook zulke toffe foto’s heeft opgeleverd. Hopelijk kan ik jullie daar binnenkort ook meer van laten zien.

Ben je benieuwd wat het zou kosten om een combinatie pakket te boeken voor zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot? Kijk dan hier voor meer informatie. Steeds vaker kiezen ouders ervoor om beide periodes vast te laten leggen. Hierdoor wennen jullie ook al aan de camera en hebben we elkaar alvast een keer gezien voordat de baby er is. Een bijzondere periode voor jullie samen!