Loveshoot Hoek van Holland

In de winter een fotoshoot boeken met je lover of gezin? Ja het kan echt!! Zelfs in de winter is er een prachtig zonnetje te bekennen, en tijdens deze shoot hadden we wel heel erg geluk. Het licht was fantastisch tijdens deze loveshoot in Hoek van Holland. Bram & Sanne waren perfect voorbereid op de winter, veel laagjes aan en nog wat extra outfits om te kunnen wisselen.

Ik werd helemaal enthousiast van deze shoot en dit smaakt naar meer hoor!! Foto’s maken in de winter schrikt heel veel mensen af, maar het kan echt prima. Op de kou kun je je goed kleden. Meerdere laagjes kleding aan, truien eroverheen en mutsen en sjaals mee. En misschien ook nog lekkere dikke sokken aan doen 😉 En verder zorg ik ervoor dat jullie het niet koud krijgen. Jullie mogen de hele shoot elkaar knuffelen en warm houden, verliefd naar elkaar kijken en vooral genieten van dit leuke uitje. Want ja, in deze tijden is dit toch wel een erg leuk uitje!

De duinen van Hoek van Holland waren het decor voor deze loveshoot, en dat was echt een perfect plek! Ben je benieuwd of ik ook voor jullie dit soort toffe foto’s kan schieten? Boek dan een fotoshoot! Of wil je eerst een loveshoot boeken om te kijken of ik jullie bruidsfotograaf zou kunnen zijn? Super leuk!

ADD A COMMENT