Zwanger – Fotoshoot – Valkenburg

Een paar weken geleden ging ik bij deze mooie mama to be langs voor een zwangerschapsshoot. We maakten foto’s van haar zwangere buik en maakten gebruik van meerdere outfits waardoor ze hele verschillende foto’s heeft van deze bijzondere tijd dat ze zwanger is.

Het was een hele gezellige ochtend waarbij we gebruik maakten van het lichtinval in de slaapkamer en woonkamer. Ze straalde en stond open voor al mijn ideeën. Ik blijf het gaaf vinden dat steeds meer zwangere vrouwen ervoor kiezen om deze periode in hun leven vast te leggen. Persoonlijk was het voor mij niet makkelijk om zwanger te raken en heeft het heel wat jaren gekost. Des te mooier vind ik het dat steeds meer vrouwen beseffen dat dit niet vanzelfsprekend is, dat dit heel bijzonder is en dat het elke keer weer een wonder is als iemand zwanger is. En deze mama dacht er net zo over en besloot dan ook haar zwangerschap vast te leggen.

Sommige vrouwen kiezen ervoor om foto’s te maken in hun lingerie, waar anderen kiezen voor een mooi jurkje. Allebei helemaal prima, als jij je maar op je gemak voelt. Dat vind ik het belangrijkste, want dan straal jij tijdens de fotoshoot! En mocht je toch wat intiemere foto’s willen maken, dan mogen die natuurlijk ook gewoon in jouw eigen bezit blijven en zal ik deze verder niet delen.

Wist je dat je korting krijgt als je een newbornshoot en zwangerschapsshoot tegelijk boekt? Dan krijg je namelijk € 40,00 korting op de tweede fotoshoot. Benieuwd naar de prijzen? Kijk dan even hier en stuur mij vrijblijvend een berichtje om te sparren.