Loveshoot Brabant- Aanzoek

Jaaaaaa dit was zo’n toffe fotoshoot! In een prachtige omgeving in Brabant rondom de groepsaccommodatie Avontyr vond deze leuke loveshoot plaats! Foto’s maken midden in het bos met een mooi stel, mooie kleuren qua kleding en omgeving, alleen maar liefdevolle blikken en een aanzoek!! Dit plaatje was compleet! De hele shoot hebben ze gestraald en hebben we heel veel gelachen!

Voorafgaand aan een shoot geef ik altijd adviezen m.b.t. kledingkeuzes voor een fotoshoot. Je ziet dat Jill & Jeroen perfect op elkaar waren afgestemd qua kleding, helemaal in het plaatje pasten en zo prachtig kleurden voor het decor. Ik stuur dus altijd een styling gids voorafgaand aan de shoot met een aantal ideeën en voorbeelden. Zo kun je zien wat er goed bij elkaar past en wat jullie kunnen aantrekken. Ook voor de kinderen geef ik tips qua kleding afhankelijk van het seizoen. Dragen jullie vaak hoeden? Neem deze dan vooral mee, vind ik super tof!! Ben echt dol op dit soort details tijdens een loveshoot.

Het prachtige prieel was gemaakt door Bouquet Boho en het haar en make-up van Jill was verzorgd door Esther van ‘t Zelfde. Zij reisden allebei voor deze loveshoot af naar Brabant om dit mooie plaatje compleet te maken! Zoek deze toppers zeker een keer op als je nog iemand zoekt voor de bloemen of als MUAH op jullie bruiloft. Zij leveren echt prachtig werk en ik weet zeker dat je er heel blij van word. En daarnaast zijn ze ook nog eens heel gezellig, ook niet onbelangrijk! 😉 Zelfs door de wind bleef het haar van Jill goed zitten.

Misschien breng je jouw vriend wel op ideeën met een aanzoek zoals deze, ik denk graag met ‘m mee! Ik zou ‘m gewoon eens stiekem deze website laten zien of open laten staan op de iPad. Wie weet….;)