Tweeling newbornshoot – Fotograaf Westland

Alweer 2,5 jaar geleden kwam ik bij dit gezin thuis in het Westland, vlak na de geboorte van hun dochter. Zij hadden mij geboekt als fotograaf om foto’s te maken van deze bijzondere periode. Tijdens de newbornshoot was zij flink onrustig en had ze veel last van krampjes. We besloten de shoot na een tijdje af te breken maar uiteindelijk had ik tussendoor zoveel leuke foto’s geschoten dat terugkomen niet meer nodig was.

Toen ik een aantal maanden geleden weer door hen werd benaderd om als fotograaf hun tweeling te komen fotograferen na de geboorte, maakte mijn hart een sprongetje. Een tweeling fotograferen stond al een tijdje op mijn bucketlist en opnieuw terugkomen bij dit gezin was sowieso een feestje! We besloten de shoot iets later na de geboorte te doen zodat zij rustig konden wennen aan het grotere gezin. Toen ik binnenkwam zei vader heel enthousiast, je hebt destijds onze dochter er ook op gekregen (ondanks dat ze veel huilde) dus we hebben er alle vertrouwen in. Je begrijpt, de druk lag hoog voor deze fotoshoot 😉 Maar we gingen aan de slag en trokken alles uit de kast om ook hun peuter dochter op de foto te krijgen en met zijn allen leuke foto’s te maken.

Enorm geslaagd als je het mij vraagt, zij hebben nog moeite gehad met het kiezen van de foto’s en besloten een groter pakket af te nemen. Een groot compliment voor mij als fotograaf in het Westland! 🙂

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een newbornshoot bij jullie thuis?

Bedankt voor jullie gastvrijheid, jullie zijn een prachtig gezin!