Familie fotograaf – Westland

Zo’n 3 jaar geleden fotografeerde ik dit gezin voor het eerst tijdens de zwangerschapsshoot van hun eerste dochter. De newbornshoot van dit kleine meisje volgde, waarna ik de hele familie vastlegde en hun pasgeboren nichtje. En toen kwam begin dit jaar opnieuw een berichtje of zij een fotoshoot konden boeken voor zowel de zwangerschap als de newbornshoot vlak na de geboorte van hun tweede kindje. Zo leuk! Want in drie jaar tijd is mijn stijl aardig veranderd maar nog steeds zijn ze enthousiast en mocht ik weer bij hen langskomen. Leuk om te zien hoe gezinnen ook meegroeien in mijn fotografie en des te leuker dat het een thuiswedstrijd was om als fotograaf weer in het Westland te mogen werken.

De afgelopen tijd staat mijn agenda bom vol met pasgeboren kindjes en ik post er veel te weinig over, dus het werd hoog tijd voor een update met foto’s van dit leuke gezin tijdens de fotoshoot bij hen thuis. Een ontspannen sfeer, een apetrotse zus en gezellige ouders maakten het plaatje compleet. Geniet mee van deze heerlijke foto’s!

En ik geef toe, deze grote zus werkte suuuuper goed mee!! Tussendoor moest haar zusje nog even gevoed worden en hebben we samen een boekje gelezen. Dit keer zonder tekst in het boek, even schakelen voor mij haha want ik moest het verhaal dit keer zelf verzinnen! maar we zijn dikke vrienden geworden en toen ik pas een grote afgedrukte foto kwam langsbrengen, wist ze nog precies wie ik was!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier meer info!