Bruidsfotograaf – Brasserie Buitenhuis

Een tijdje geleden sprak ik dit leuke bruidspaar bij hen thuis en spraken we een paar weken af voor de loveshoot. Zo konden we alvast wennen aan elkaar en aan de camera. Een hele gezellige avond met een prachtige zonsondergang, waarna het alleen nog maar beter kon worden met de bruiloft zelf bij Brasserie Buitenhuis. Als bruidsfotograaf altijd weer bijzonder om een kijkje te mogen nemen in iemands leven. Half september mocht ik dan eindelijk de bruiloft van Tom & Niki vastleggen in de buurt van Wassenaar. We spraken af dat ik erbij zou zijn vanaf de first look. Toen ik aankwam was Niki zich nog aan het aankleden en heb ik dan ook snel nog wat foto’s gemaakt van dit bijzondere moment met haar vriendinnen en zus. Vlak daarna werd ze opgehaald en kon de dag gaan beginnen.

Een prachtige dag met een zonnetje, wat je in september toch altijd maar moet afwachten. Maar deze dag is er echt een met een gouden randje. Trouwen met zonsondergang bij Brasserie Buitenhuis omringd door alle lieve familie en vrienden. Prachtige woorden tijdens het diner en mooie geloftes voor elkaar tijdens de ceremonie.

Ik heb enorm genoten als bruidsfotograaf bij dit mooie stel! Bedankt dat ik dit voor jullie mocht vastleggen lieve T&N.