Fotograaf Naaldwijk – Babyshoot

De newbornshoot van dit kleine mannetje is alweer een tijdje geleden, maar zeker de moeite waard om nog te delen. Voor mij als fotograaf een thuiswedstrijd in Naaldwijk dit keer. De kleine man (en zijn ouders ;)) deden het zo goed, dat we binnen mum van tijd al heel veel mooie foto’s hebben kunnen maken. Het licht was perfect, boven in de ouderslaapkamer, dichtbij het raam. Ook het witte dekbed en de lichte kleding zorgden voor een lichte uitstraling. Zeker op donkere dagen kan dat zeker helpen, een goede tip om mee te nemen dus 😉

Ook maakten we foto’s in de babykamer en gebruikten we dekentjes van henzelf. Hierdoor worden de foto’s nog persoonlijk, maar voor de zekerheid neem ik zelf ook altijd wat dekentjes + wit laken mee. Mocht je hier niet over beschikken, is dit dus geen probleem. We beslissen samen welke ruimte het meest geschikt is en maken dan foto’s van jullie samen, de baby alleen en jullie als ouders apart met de baby.

Dit is zeker een van mijn favoriete fotoshoots van het afgelopen jaar, al zijn dat er stiekem best wel veel 😉 Als fotograaf mocht ik in de omgeving Westland op heel wat plekken fotograferen, maar uiteraard wil ik ook iets verder reizen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier.

Geniet voor nu mee van deze heerlijke serie foto’s van een babyshoot met een hele trotse papa en mama erbij!!