Lichte, warme trouwfoto's!

Trouwfotograaf in Zuid Holland en omgeving

Yes! Jullie mogen plannen gaan maken voor jullie bruiloft, een dag om nooit te vergeten! Samen gaan jullie op zoek naar een mooie locatie helemaal bij jullie past, een prachtige trouwjurk en een tof pak! Daarnaast zoeken jullie naar een bruidsfotograaf die de hele dag voor jullie vastlegt en geen moment zal missen.

Als bruidsfotograaf in Zuid-Holland is een bruiloft vastleggen voor mij een feestje! Hoe bijzonder is het dat je elkaar hebt gevonden en voor altijd samen wilt blijven. Gedurende de dag meng ik mij tussen de gasten om zo nog beter de sfeer vast te leggen. Je ziet mij soms een klein traantje wegpinken omdat ik geniet van de prachtige verhalen. 

Kennismakingsgesprek
Tijdens ons kennismakingsgesprek wil ik graag al jullie verhalen horen, waar dit liefdesverhaal is begonnen en hoe jullie mooiste dag eruit komt te zien. Ik vertel meer over mijn werkwijze en de diverse mogelijkheden.
Voor bruiloften ben ik bereid te reizen binnen en buiten Nederland en denk ik graag mee voor andere leuke leveranciers binnen de trouwbranche. Als bruidsfotograaf heb ik inmiddels in de afgelopen jaren heel wat leveranciers leren kennen.

Tarieven

Een bruidsreportage van 6 uur is al mogelijk vanaf € 1199,00 inclusief:

- Kennismakingsgesprek om alle opties te bespreken
- Nabewerkte foto's op een luxe USB
- Een 15 x 15 mini fotoalbum
- Een online galerij om te kunnen delen met familie/vrienden
- Preview van minimaal 15 foto's binnen twee dagen na de bruiloft
- Reiskosten binnen Nederland

Zijn jullie ook benieuwd naar de opties voor een mooi groot trouwalbum van jullie dag? Tijdens het kennismakingsgesprek neem ik een voorbeeld album mee, die je in alle kleuren kunt bestellen! Alle informatie vinden jullie terug in de trouwbrochure die jullie gratis kunnen opvragen.

Zoeken jullie naar een videograaf in combinatie met een fotograaf? Klik dan onderaan op de button voor een aantrekkelijk aanbod!

Lieve woorden

van hele leuke bruidsparen!

Wat een ontzettend mooie en gave foto's heeft Denise gemaakt van onze bruiloft! Alle bijzondere momenten heeft ze vastgelegd zonder dat we het eigenlijk door hadden. Ze stelde ons op ieder moment op ons gemak en was enorm creatief met het vastleggen van de perfecte foto's op de perfecte plek met het meest geweldige licht. Ze is enorm professioneel en werkt keihard. Al onze gasten waren ook zeer over haar te spreken en we hadden echt geen andere fotograaf gewild voor onze bruiloft. Ook was tijdens de voorbereiding en zelfs na de bruiloft de communicatie erg goed en wisten we wat we aan haar hadden. Ontzettend blij zijn we met het resultaat, een erg mooie herrinnering en we kunnen haar aan iedereen aanraden. Dank je wel lieve Denise!
Stuart en Marjolein

Stuart & Marjolein

Denise heeft onze bruiloft afgelopen september vastgelegd. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren, Denise heeft net als wij zelf een rustige persoonlijkheid. Ze brengt leuke en spontane ideeën aan voor foto's. Denise werkt hard maar soms ook onzichtbaar zodat het niet opvalt dat zij er is maar daar komen juist prachtige foto's uit. Onze foto's zijn prachtig geworden en wij kunnen met een brede glimlach terugkijken op een fantastische dag. Wij kunnen haar niet genoeg bedanken hiervoor!

Sander & Stefanie

Denise heeft een geweldige rapportage gemaakt. Ze is vriendelijk, professioneel en stelt je op je gemak. Wij hebben veel complimenten gekregen van de gemaakte foto's. Denise is echt een aanrader! Graziella & Fabio

Fabio & Graziella

Wat een top foto's! Denise is een super lieve vrouw. Wij voelden ons snel op ons gemak en zijn blij met de erg mooie resultaten van onze dag. Ook het album is prachtig geworden.

Liefs Henk & Marjolein

Henk & Marjolein

Wow, wat een mooie foto's kan Denise maken! Tijdens onze bruiloft en met name tijdens de ceremonie heb ik echt niet gemerkt dat ze er was. Super knap dat ze ongemerkt de mooiste foto's kan maken!

Groetjes van een kersvers bruidspaar, Thijs & Sandra.

Thijs & Sandra

Foto- en videografie

Actiepakket voor € 2599,00

Absolute Productions en Denise Schilderman Fotografie bundelen hun krachten!

Jullie bruiloft compleet in beeld op foto en video waardoor er een volledig beeld is van jullie dag in zowel stilstaande als bewegende beelden. Samen zijn we goed op elkaar ingespeeld en zorgen ervoor dat we niet in elkaars beeld lopen, wel zo handig.

Alle informatie vinden jullie terug in de gratis trouwgids. Het actiepakket is geldig voor 8 uur foto- en videografie op jullie bruiloft.