Hello leuk bruidspaar!

Op zoek naar warme, lichte, liefdevolle foto's?

Yes! Jullie mogen plannen gaan maken voor jullie bruiloft, een dag om nooit te vergeten! Samen gaan jullie op zoek naar een mooie locatie helemaal bij jullie past, een prachtige trouwjurk en een tof pak! Daarnaast zoeken jullie naar een bruidsfotograaf die de hele dag voor jullie vastlegt en geen moment zal missen.

Als bruidsfotograaf in Zuid-Holland is een bruiloft vastleggen voor mij een feestje! Hoe bijzonder is het dat je elkaar hebt gevonden en voor altijd samen wilt blijven. Gedurende de dag meng ik mij tussen de gasten om zo nog beter de sfeer vast te leggen. Je ziet mij soms een klein traantje wegpinken omdat ik geniet van de prachtige verhalen. 

Kennismakingsgesprek
Tijdens ons kennismakingsgesprek wil ik graag al jullie verhalen horen, waar dit liefdesverhaal is begonnen en hoe jullie mooiste dag eruit komt te zien. Ik vertel meer over mijn werkwijze en de diverse mogelijkheden.
Voor bruiloften ben ik bereid te reizen binnen en buiten Nederland en denk ik graag mee voor andere leuke leveranciers binnen de trouwbranche. Als bruidsfotograaf heb ik inmiddels in de afgelopen jaren heel wat leveranciers leren kennen.

Met mijn foto's vertel ik graag een verhaal. Een dag vol emoties, liefdevolle blikken en mooie mensen bij elkaar.

Niet alleen de emoties van jullie samen, maar ook van de mensen om jullie heen zal ik zo goed mogelijk vastleggen zodat jullie helemaal teruggaan naar deze dag bij het zien van de foto's!

Lieve woorden

Waaaauwwww!!!!

Oh denies, ik moest al huilen bij het preview filmpje!!
Wat een geweldige foto's, ik kan ze wel 100 keer bekijken.
Zo ontzettend blij mee 🥰🥰💖💖💖

Dominique & Anthony

Wauauauauaw! Heeeeeel erg mooi ☺️ thnx thnx thnx

Wat een mooie foto’s Denise! Het is echt genieten om de dag zo met deze beelden opnieuw te kunnen beleven. En dan is dit nog maar de preview! Nogmaals dank voor je fijne manier van werken.

Zoooooooooo benieuwd nu naar de rest!!

Frank & Franka

Wat een super fotograaf! Wij raden Denise aan iedereen aan. Denise heeft onze bruiloft heel erg mooi vastgelegd. Wij zijn super blij met de foto’s! Je voelt je op je gemak bij haar, ze is super enthousiast en het was ook erg gezellig. Kortom; Denise is echt een aanrader om op je bruiloft als fotograaf te hebben.

Mark & Annique

Wat een ontzettend mooie en gave foto's heeft Denise gemaakt van onze bruiloft! Alle bijzondere momenten heeft ze vastgelegd zonder dat we het eigenlijk door hadden. Ze stelde ons op ieder moment op ons gemak en was enorm creatief met het vastleggen van de perfecte foto's op de perfecte plek met het meest geweldige licht. Ze is enorm professioneel en werkt keihard. Al onze gasten waren ook zeer over haar te spreken en we hadden echt geen andere fotograaf gewild voor onze bruiloft. Ook was tijdens de voorbereiding en zelfs na de bruiloft de communicatie erg goed en wisten we wat we aan haar hadden. Ontzettend blij zijn we met het resultaat, een erg mooie herrinnering en we kunnen haar aan iedereen aanraden. Dank je wel lieve Denise!
Stuart en Marjolein

Stuart & Marjolein

Wat een prachtige foto's heeft Denise van onze bruiloft gemaakt in Noordwijkerhout! Denise is rustig, maar tegelijkertijd heel enthousiast. Ook professioneel en gestructureerd. De kapster was volop met mijn haar bezig toen ze aankwam, maar ze ging lekker haar ding doen en vond haar eigen weg. Dat was heel fijn en kwam heel georganiseerd over. Ik hoefde nergens naar om te kijken. Tijdens de ceremonie bij Landgoed Tespelduyn heeft ze echt heel spontane foto's gemaakt van mooie momenten. We hebben geen moment door gehad dat ze dit deed! Ze beweegt zich geruisloos op de achtergrond, maar wanneer de groepsfoto's kwamen hielp ze juist weer om iedereen bij elkaar te krijgen. Kortom, een echte aanrader!

Roy & Edith

Denise heeft onze bruiloft afgelopen september vastgelegd. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren, Denise heeft net als wij zelf een rustige persoonlijkheid. Ze brengt leuke en spontane ideeën aan voor foto's. Denise werkt hard maar soms ook onzichtbaar zodat het niet opvalt dat zij er is maar daar komen juist prachtige foto's uit. Onze foto's zijn prachtig geworden en wij kunnen met een brede glimlach terugkijken op een fantastische dag. Wij kunnen haar niet genoeg bedanken hiervoor!

Sander & Stefanie

Wat een top foto's! Denise is een super lieve vrouw. Wij voelden ons snel op ons gemak en zijn blij met de erg mooie resultaten van onze dag. Ook het album is prachtig geworden.

Liefs Henk & Marjolein

Henk & Marjolein

Brochure

Je kunt vrijblijvend de informatie brochure bekijken waarin alle informatie staat beschreven. Ik vertel hierin graag meer over mijzelf en hoe ik te werk ga.

Jullie kunnen mij een berichtje sturen met daarin jullie trouwdatum zodat ik gelijk kan aangeven of ik nog beschikbaar ben.

Uiteraard mag je altijd nog vragen stellen, mocht iets nog niet helemaal duidelijk zijn.

Kennismakingsgesprek

Mochten jullie denken, Jaaaa dit willen wij!! Dan kom ik graag met jullie in contact en plannen we een datum voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens het gesprek mogen jullie mij alles vragen en vertel ik meer over de mogelijkheden. We bespreken samen een globaal dagprogramma zodat ik een offerte kan opstellen.

Ik vind het super belangrijk dat wij een leuke klik hebben, ik ben immers de hele dag aanwezig en jullie moeten helemaal jezelf kunnen zijn :)

Ik laat meerdere albums zien zodat jullie inspiratie kunnen opdoen en mijn werk kunnen bekijken.

Investering

Een bruidsreportage van 6 uur is al mogelijk vanaf € 1299,00 inclusief:

- Kennismakingsgesprek om alle opties te bespreken
- Detailgesprek 2 weken voor jullie bruiloft
- Tips voor leveranciers binnen de trouwbranche
- Selectie van minimaal 300 foto's zorgvuldig bewerkt en in een persoonlijk digitaal album
- Een 20x20 verrassingsfotoalbum
- Preview van minimaal 15 foto's binnen drie dagen na jullie bruiloft
- Exclusief reiskosten buiten straal van 75km vanuit Wateringen van € 0,30 p/km

Zijn jullie ook benieuwd naar de opties voor een mooi groot trouwalbum van jullie dag? Tijdens het kennismakingsgesprek neem ik een voorbeeld album mee, die je in alle kleuren kunt bestellen! Alle informatie vinden jullie terug in de trouwgids die jullie gratis kunnen opvragen.

Zoeken jullie naar een videograaf in combinatie met een fotograaf? Bekijk dan onderaan de pagina het actietarief en vraag meer informatie aan.

Boek ter voorbereiding een loveshoot met korting!

Wennen aan de camera en aan mij als fotograaf!

Meer weten??