You are my today

and all of my tomorrows!

/

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Hooray! Jullie gaan trouwen!

Yes! Jullie mogen plannen gaan maken voor jullie mooiste dag, een dag om nooit te vergeten! Samen gaan jullie op zoek naar een mooie locatie helemaal bij jullie past, een prachtige trouwjurk en een tof pak!

Als trouwfotograaf Zuid-Holland is een bruiloft vastleggen voor mij een feestje! Hoe bijzonder is het dat je elkaar hebt gevonden en voor altijd samen wilt blijven. Gedurende de dag meng ik mij tussen de gasten om zo nog beter de sfeer vast te leggen. Je ziet mij soms een klein traantje wegpinken omdat ik geniet van de prachtige verhalen. 

Tijdens ons kennismakingsgesprek wil ik graag al jullie verhalen horen, waar dit liefdesverhaal is begonnen en hoe jullie mooiste dag eruit komt te zien. Ik vertel meer over mijn werkwijze en de diverse mogelijkheden.
Voor bruiloften ben ik bereid te reizen binnen en buiten Nederland en denk ik graag mee voor andere leuke leveranciers binnen de trouwbranche.

Tarieven

Een bruidsreportage van 6 uur is al mogelijk vanaf € 1199,00 inclusief:

- Kennismakingsgesprek om alle opties te bespreken
- Nabewerkte foto's op een luxe USB
- Een 15 x 15 mini fotoalbum
- Een online galerij om te kunnen delen met familie/vrienden
- Preview van minimaal 15 foto's binnen twee dagen na de bruiloft
- Reiskosten binnen Nederland

Willen jullie ook een mooi groot trouwalbum van jullie dag? Tijdens het kennismakingsgesprek neem ik een voorbeeld album mee, die je in alle kleuren kunt bestellen!

Zoeken jullie naar een videograaf in combinatie met een fotograaf? Klik dan hieronder voor een aantrekkelijk aanbod!

Levering foto's

Binnen 6-8 weken krijgen jullie alle foto's thuisgestuurd op een luxe USB stick.

Alle mooiste foto's krijgen jullie van mij toegestuurd, ik houd mij verder niet aan aantallen. Ik zorg ervoor dat alle mooie momenten zijn vastgelegd zodat jullie dag nog weer opnieuw beleven bij het bekijken van de foto's!

Indien jullie hebben gekozen voor een album, dan maken jullie vervolgens een selectie van foto's die in het album komen.

Lieve woorden

van hele leuke bruidsparen!

Wat een ontzettend mooie en gave foto's heeft Denise gemaakt van onze bruiloft! Alle bijzondere momenten heeft ze vastgelegd zonder dat we het eigenlijk door hadden. Ze stelde ons op ieder moment op ons gemak en was enorm creatief met het vastleggen van de perfecte foto's op de perfecte plek met het meest geweldige licht. Ze is enorm professioneel en werkt keihard. Al onze gasten waren ook zeer over haar te spreken en we hadden echt geen andere fotograaf gewild voor onze bruiloft. Ook was tijdens de voorbereiding en zelfs na de bruiloft de communicatie erg goed en wisten we wat we aan haar hadden. Ontzettend blij zijn we met het resultaat, een erg mooie herrinnering en we kunnen haar aan iedereen aanraden. Dank je wel lieve Denise!
Stuart en Marjolein

Stuart & Marjolein

Denise heeft onze bruiloft afgelopen september vastgelegd. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren, Denise heeft net als wij zelf een rustige persoonlijkheid. Ze brengt leuke en spontane ideeën aan voor foto's. Denise werkt hard maar soms ook onzichtbaar zodat het niet opvalt dat zij er is maar daar komen juist prachtige foto's uit. Onze foto's zijn prachtig geworden en wij kunnen met een brede glimlach terugkijken op een fantastische dag. Wij kunnen haar niet genoeg bedanken hiervoor!

Sander & Stefanie

Denise heeft een geweldige rapportage gemaakt. Ze is vriendelijk, professioneel en stelt je op je gemak. Wij hebben veel complimenten gekregen van de gemaakte foto's. Denise is echt een aanrader! Graziella & Fabio

Fabio & Graziella

Wat een top foto's! Denise is een super lieve vrouw. Wij voelden ons snel op ons gemak en zijn blij met de erg mooie resultaten van onze dag. Ook het album is prachtig geworden.

Liefs Henk & Marjolein

Henk & Marjolein

Wow, wat een mooie foto's kan Denise maken! Tijdens onze bruiloft en met name tijdens de ceremonie heb ik echt niet gemerkt dat ze er was. Super knap dat ze ongemerkt de mooiste foto's kan maken!

Groetjes van een kersvers bruidspaar, Thijs & Sandra.

Thijs & Sandra

i.v.m. CORONA VIRUS
Vanwege het corona virus worden er nu totdat de maatregelen zijn aangepast, geen persoonlijke kennismakingen gepland. Uiteraard kan ik jullie wel alvast via Skype meer vertellen over de mogelijkheden. We spreken dan samen een tijdstip af en jullie mogen alle vragen stellen!