Wie ben ik?

Een vrolijke, introverte romanticus!

Als klein meisje droomde ik over verre reizen maken, nieuwe mensen ontmoeten en veel van de wereld zien. Samen met mijn grote liefde Marc heb ik inmiddels heel wat mooie plekken van deze aardbol mogen bewonderen en mogen ontdekken! Als fotograaf kom ik op de mooiste plekken die ik samen met jullie mag bezoeken. Sinds augustus 2020 ben ik mama van een heel lief jongetje en besef ik mij des te meer hoe hard hij groeit en hoe graag ik elk moment wil vastleggen.

Ik ben een echte romanticus en van mijzelf een introvert, rustig en vrolijk persoon. Sta graag voor anderen klaar. Ik ben graag onder de mensen en dan voornamelijk bij vrienden en familie. Een avond lang kletsen en lekker eten en dan bij voorkeur op een terras op het strand. Dichtbij het strand wonen, zorgt ervoor dat ik daar heel vaak te vinden ben om even de drukte te ontvluchten. Daarnaast zorgt een veldboeket op tafel voor een glimlach en ga ik graag naar de sneeuw om te skiën of te snowboarden.

De wereld is prachtig en vol mooie mensen met ieder een eigen verhaal. De verliefde blikken naar elkaar, die ene kleine aai over de bol en een trotse blik naar elkaar. De tijd even stil zetten en later nog met veel liefde naar terugkijken.

Dat ik alle dagen van de week als fotograaf bezig mag zijn, is fantastisch! Altijd benieuwd naar het verhaal van de mensen op de foto en stiekem veeg ik dan ook nog wel eens traantje weg omdat ik helemaal op ga in het moment!

Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal. Vraag meer informatie aan en wie weet spreken we elkaar in het echt en mag ik bij jullie langs komen als fotograaf.

Foto credits

Foto 4: Debby Elemans / Foto 2 & 4: Marijke Boeve & Captured By Lot