Wie ben ik?

Een vrolijke, introverte romanticus!

Als klein meisje droomde ik over verre reizen maken, nieuwe mensen ontmoeten en veel van de wereld gaan zien. Samen met mijn grote liefde Marc heb ik inmiddels heel wat mooie plekken van deze aardbol mogen bewonderen en mogen ontdekken! Als fotograaf kom ik op de mooiste plekken die ik samen met jullie mag ontdekken. Sinds augustus ben ik mama van een heel lief jongetje en besef ik mij des te meer hoe hard hij groeit en hoe graag ik elk moment wil vastleggen.

Ik ben een echte romanticus en van mijzelf een introvert, rustig en vrolijk persoon. Sta graag voor anderen klaar. Ik ben graag onder de mensen en dan voornamelijk bij vrienden en familie. Een avond lang kletsen en lekker eten, op een terrasje op het strand. Dichtbij het strand wonen, zorgt ervoor dat ik daar heel vaak te vinden ben om even de drukte te ontvluchten. Daarnaast zorgt een veldboeket op tafel voor een glimlach en ga ik graag naar de sneeuw om te skiën of te snowboarden.

De wereld is prachtig en vol mooie mensen met ieder een eigen verhaal. De verliefde blikken naar elkaar, die ene kleine aai over de bol en een bijzonder moment. De tijd even stil zetten en later nog met veel liefde naar terugkijken.

Dat ik alle dagen van de week als fotograaf bezig mag zijn, is fantastisch! Altijd benieuwd naar het verhaal van de mensen op de foto en stiekem veeg ik dan ook nog wel eens traantje weg omdat ik helemaal op ga in het moment!

Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal. Download bijvoorbeeld gratis de informatie gids en wie weet spreken we elkaar in het echt en mag ik bij jullie langs komen als fotograaf.

Aan het werk

Denise

Speel video af

Mijn favorieten

- Samen zijn met mijn man en zoontje
- Nieuwe plekken op de wereld ontdekken
- Een veldboeket op tafel
- Taart eten bij een concept store
- Kleren van de Costes
- Tijd met familie doorbrengen
- Kaartjes met leuke teksten versturen
- Bruiloften in het bos met foodtruck en een strand vol met fakkels
- De trotse blik van papa naar zijn kleintje

Een bruiloft waar jullie al jaren van dromen, alle details zijn met zorg uitgezocht en dan is het moment eindelijk daar! Jullie mogen elkaar eindelijk het ja-woord geven en genieten van alle lieve mensen om jullie heen.

De trotse blik van jullie ouders, de stralende vriendinnen en de emotie die van jullie afspat na het ja-woord. Dat is wat ik wil vastleggen en welke momenten je voor altijd wilt koesteren!