fbpx

Hello,
wie ben ik?

Als klein meisje droomde ik over verre reizen maken, nieuwe mensen ontmoeten en veel van de wereld gaan zien. Samen met mijn grote liefde Marc heb ik inmiddels heel wat mooie plekken van deze aardbol mogen bewonderen en mogen ontdekken!

Ik ben een echte romanticus en van mijzelf een introvert, rustig en vrolijk persoon. Sta graag voor anderen klaar. Ik ben graag onder de mensen en dan voornamelijk bij vrienden en familie. Een avond lang kletsen en lekker eten, op een terrasje op het strand. Dichtbij het strand wonen, zorgt ervoor dat ik daar heel vaak te vinden ben om even de drukte te ontvluchten. Daarnaast zorgt een veldboeket op tafel voor een glimlach en ga ik graag naar de sneeuw om te skiën of te snowboarden.

De wereld is prachtig en vol mooie mensen met ieder een eigen verhaal. De verliefde blikken naar elkaar, die ene kleine aai over de bol en een bijzonder moment. De tijd even stil zetten en later nog met veel liefde naar terugkijken.

Dat ik alle dagen van de week met fotografie bezig mag zijn, is fantastisch! Altijd benieuwd naar het verhaal van de mensen op de foto en stiekem veeg ik dan ook nog wel eens traantje weg omdat ik helemaal op ga in het moment!

Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal en hoop dat ik bij jullie pas. Download bijvoorbeeld gratis de brochure en wie weet spreken we elkaar in het echt!

Een bruiloft waar jullie al jaren van dromen, alle details zijn met zorg uitgezocht en dan is het moment eindelijk daar! Jullie mogen elkaar eindelijk het ja-woord geven en genieten van alle lieve mensen om jullie heen. De trotse blik van jullie ouders, de stralende vriendinnen en de emotie die van jullie afspat na het ja-woord. Dat is wat ik wil vastleggen en welke momenten je voor altijd wilt koesteren!

Foto: Caar Fotografie

door Anouk Fotografeert

Denise

PLAY FILM
 • Gek op nieuwe plekken op de wereld ontdekken!
 • Een veldboeket op tafel!
 • Lekkere taart eten bij een concept store.
 • Kleren van de Costes.
 • Tijd met familie doorbrengen.
 • Kaartjes met leuke teksten versturen!
 • Bruiloften in het bos
 • Een strand vol met fakkels
 • Foodtrucks op jullie mooiste dag.
 • De trotse blik van papa naar zijn kleintje
 • Heel veel liefde!!