Mooie momenten moet je koesteren!

trouwfotograaf

Jullie gaan trouwen!

Jullie hebben aan elk detail gedacht als jullie gaan trouwen; de kleding, de bloemen, de gastenlijst en de styling! Tijdens de bruiloft hebben jullie vooral oog voor elkaar en de mensen om jullie heen en is alles geregeld! Het enige wat mist is een trouwfotograaf om dit allemaal vast te leggen voor later? Ik kan niet wachten om alle gave plannen te horen! Als fotograaf op bruiloften ben ik werkzaam in de regio Zuid-Holland maar ook daarbuiten!

Newbornshoot & Zwangerschap

Jullie zijn in verwachting van een klein wondertje en de eerste weken vliegen voorbij! Voor je het weet kom je erachter dat er geen foto's gemaakt zijn van jullie samen als gezin. Ik zorg voor een ontspannen newborn fotoshoot waar genieten van elkaar centraal staat! Een kindvriendelijke, lifestyle babyshoot waar jullie met plezier op terug kunnen kijken. We luisteren vooral naar het ritme van de baby.
Wil je ook de zwangerschap op foto laten vastleggen? Super leuk!

Familieshoot

Jullie klagen al jaren over die verouderde familie foto aan de muur. Het wordt tijd voor een nieuwe foto, maar dan wel eentje waar iedereen helemaal zichzelf mag zijn en veel kunnen lachen met elkaar! Plannen en ideeën? Kom maar op met die familie shoot. Als familie fotograaf in de regio Westland kom ik graag met jullie in contact!