Shoots & Prijzen

Loop je al langere tijd met het idee rond om eens foto's te laten maken van jullie samen als gezin, jouw mooie zwangere buik of van de baby die straks wordt geboren?

Er zijn vast en zeker genoeg redenen om het nog even uit te stellen, maar misschien kan ik je overhalen om het nu wel te doen?

De mooie momenten met je gezin, rennend door het hoge gras of de kleine vingertjes van de pasgeboren baby gaan zo snel voorbij!

Voor je het weet zijn ze groot!

Bekijk hier complete verhalen

Newbornshoot

Voorafgaand aan de shoot

Tijdens je zwangerschap stuur je mij alvast een berichtje indien je geïnteresseerd bent in een newbornshoot. Ik hou dan ruimte over in mijn agenda rondom de uitgerekende datum.

In de zomermaanden is het verstandig om minimaal 2-3 maanden van tevoren alvast een shoot te boeken, gezien de volle agenda i.c.m. bruiloften.

Ik stuur jullie vervolgens een informatie brochure met daarin alle belangrijke informatie, tips en kleding/styling tips. Zodat jullie alvast wat ideeën kunnen opdoen.

Zo'n 2-3 dagen na de geboorte stuur je mij een berichtje en prikken we de definitieve datum voor de fotoshoot.

Tijdens de shoot

Ik kom bij jullie thuis langs en ik neem ruim de tijd om foto's te maken van jullie baby, jullie samen en eventuele broertjes en zusjes. Mocht de baby nog wat willen drinken/knuffelen tussendoor, nemen we daar alle tijd voor.

We maken foto's van jullie samen als gezin, de baby alleen en losse combinaties met papa of mama. Ook maak ik detail foto's van de kleine voetjes, handjes en de babykamer/geboortekaartje. Leuk om later nog eens terug te zien.

Geen zorgen als jullie baby niet helemaal in zijn hum is. Inmiddels heb ik al heel wat families vastgelegd en heb ik een engelengeduld voor de mooiste foto's!

Na de shoot

Na de shoot stuur ik binnen 2-3 weken alle foto's toe in een online galerij.

Hieruit kunnen jullie de favoriete foto's selecteren en kiezen voor het pakket wat bij jullie past.

Vervolgens krijgen jullie de gekozen foto's toegestuurd en maak ik een klein album van de fotoshoot als aandenken aan deze bijzondere periode.

Gezinsfotoshoot

Waar vindt de shoot plaats?

Een fotoshoot van jullie samen als gezin vindt plaats in de buitenlucht op een mooie locatie in de duinen of het bos. Inmiddels ken ik wat mooie plekjes waar we de ruimte hebben, niet veel mensen komen en we avonturen kunnen sparen voor jullie samen als gezin.

De kinderen kunnen hier rond rennen, verstoppertje spelen, dennenappels zoeken of schelpjes zoeken. Voor mij de ideale omstandigheden om jullie kinderen vast te leggen in de puurste vorm.

Hoe ga ik te werk?

Je hoeft dan ook niet constant naar de camera te lachen, ik vind het vooral mooi om jullie samen te zien als gezin. Ik verzin meerdere spelletjes en opdrachten om iedereen spontaan te laten lachen.

Vooral heel veel knuffelen samen, gek doen en genieten van dit moment samen.

Uiteraard geef ik af en toe wel wat aanwijzingen hoe jullie kunnen staan/zitten voor de mooiste foto's. Je doet dit immers niet elke week.

Na afloop van de shoot ga ik aan de slag met het selecteren van de mooiste foto's. Ik stuur binnen 2-3 weken alle foto's toe in een online galerij.

Hieruit kunnen jullie de favoriete foto's selecteren en kiezen voor het pakket wat bij jullie past.

Vervolgens krijgen jullie de gekozen foto's toegestuurd en maak ik een klein album van de fotoshoot als aandenken aan deze bijzondere periode.

Wanneer vindt de shoot plaats?

We prikken samen een datum in de agenda. Meestal zijn de weekenden snel volgeboekt waardoor ik hier last minute niet veel ruimte meer heb. Mocht je dus afhankelijk zijn van het weekend, is het verstandig dit op tijd vast te leggen.

Daarnaast fotografeer ik voornamelijk 's ochtends vroeg of aan het einde van de dag. Zeker in de zomer maak ik graag gebruik van het mooiste licht en is midden op de dag niet altijd ideaal. Soms kan het niet anders en dan zoeken we de schaduw op.

Een bewolkte dag is daarentegen prima.
Wil je echt dat mooiste ondergaande zonnetje? Dan kan ik jullie de beste tijdstippen vertellen en op basis daarvan een datum prikken. De zonsondergang shoots zijn zeer populair en worden dan ook vaak geboekt.

Voor mij het perfecte licht voor de foto!

Zwangerschapsshoot

Hoe werkt het?

Er groeit een klein wondertje in jouw buik. Zo bijzonder en mooi, extra leuk als je dit wilt vastleggen. Misschien in de natuur samen met jouw man, met zonsondergang op het strand of misschien juist wel heel intiem van jou alleen thuis.

Ik denk graag met je mee voor de mooiste locaties, de beste kleding en wat qua shoot het beste bij jou past.

Inmiddels heb ik al heel wat zwangere dames vast mogen leggen en ik begrijp het helemaal als dit een beetje ongemakkelijk is. Helemaal als je dit in je eentje doet, maar graag stel ik je op je gemak van tevoren en tijdens de shoot. Ik ga je helpen en zorgen dat je er op je mooist opstaat!

En die man van jou? Daar ga je gewoon heel hard mee lachen tijdens de shoot, beloofd! ;)

Deze families & verliefde stellen

gingen jullie voor

Wij hebben een ontzettend leuke shoot gehad! Helaas was het bij de eerste poging erg slecht weer, maar dit was gelukkig heel makkelijk om te zetten. Fijn zeg!

Tijdens de shoot was er een hele ongedwongen en gezellige sfeer. Hierdoor hebben wij ook hele leuke foto's van ons zoontje van 1,5 jaar. Ook hebben wij meerdere plekken foto's gemaakt. Daarom hebben wij een hoop leuke verschillende foto's.

Voor ons het bewijs dat je met een goede fotograaf, verder weinig spullen nodig hebt voor schitterende foto's! Bedankt Denise!

Fam. van Leeuwen

Denise is een super fijne fotografe. Zij zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de shoot waardoor je, je op je gemak voelt voor de camera! Mijn vriend en ik hadden een loveshoot in de duinen in Hoek van Holland. Denise kent de beste plekjes en maakt de mooiste foto’s. Het resultaat was fantastisch, wij zijn super blij met de foto’s!

Bram & Sanne

Denise heeft een bijzondere periode in ons leven heel mooi weten vast te leggen. Ze is een gezellige fotograaf met creatieve ideeën voor mooie foto's.
Ze neemt goed de tijd, zeker met onze dochter.
Het was heel relaxt en we zijn blij met de mooie foto's!

Zwanger & Newbornshoot

Denise is een vakvrouw! Naast de prachtige foto's is Denise in staat een fijne ontspannen sfeer te creëren. Dat levert mooie spontane foto's op. Wij hebben door onze gezinsshoot weer een mooie herinnering om dagelijks van te genieten!

Familie Bouma

Twee fotoshoots bij Denise gedaan (zwangerschap en newborn). Denise is professioneel en heel relaxed. Ze nam de tijd voor ons om de perfecte plaatjes te schieten. Wij zijn heel blij met het resultaat.

W&K

Denise is erg professioneel en neemt echt de tijd om mooie foto te maken. De newbornshoot van onze kleine spruit van 2 weken was lekker ontspannen bij ons thuis waardoor het mooie foto's zijn geworden in onze eigen omgeving. We zijn erg blij met de foto's!

Newbornshoot Wateringen

Ik had bij Denise een zwangerschapsshoot geboekt omdat ik zag dat ze mooie foto's maakt en mijn vriendinnen goede ervaringen met haar hebben. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, want ik had nog nooit een fotoshoot gedaan, maar Denise wist me heel goed op mijn gemak te stellen. Het was uiteindelijk een hele gezellige avond! Ze had een mooie locatie uitgekozen op het strand, zodat we in de duinen en aan het water foto's konden maken vlak voor en tijdens zonsondergang.
Toen ik de foto's zag was ik erg onder de indruk. Het zijn prachtige foto's met een heerlijke warme sfeer. Echt een topcadeau voor mezelf en een mooi aandenken.

Zwangerschapsshoot Mirte

Denise is een super creatieve en relaxte fotograaf! We hebben met heel veel plezier een zwangerschapsshoot (in de natuur) en newbornshoot (thuis met z’n 3-tjes) gemaakt en ik ben supertrots op het resultaat!

Ondanks dat ik niet graag op de foto sta, was het maken van de foto’s heel relaxt. Zelfs met een onvoorspelbaar kleintje. Ik kan Denise bij iedereen aanbevelen en ga haar volgende keer zeker weer vragen!

Newborn & Zwangerschapsshoot

Hele goede fotograaf! Samen met het gezin foto's laten maken en ze heeft al eerder foto's gemaakt op onze trouwdag! Die zijn allemaal prachtig geworden! Echt een aanrader!

Newbornshoot buiten

Kosten fotoshoot

€ 249,00

The best of

- max. 1 gezin
- incl. 25 foto's in hoge resolutie
- Persoonlijke online fotogalerij
- Zelf je favorieten selecteren

€ 299,00

Compleet

- max 1 gezin
- Alle foto's digitaal (minimaal 50 foto's)
- Persoonlijke online fotogalerij
- Linnen album met jullie favorieten (15x15cm)

€ 349,00

All inclusive

- max 1 gezin
- Alle foto's digitaal (minimaal 50 foto's)
- Persoonlijke online fotogalerij
- Linnen album met jullie favorieten incl. naam op de voorkant bedrukt (20x20cm)
- Grote afdruk met jullie favoriete foto om neer te zetten (30x40 cm)

Bij het bekijken van de foto’s in de online galerij, is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de printshop. Je kunt hier o.a. een grote afdruk bestellen van de foto of meerdere kleine afdrukken.

Wil je een zwangerschapsshoot en newbornshoot boeken? Dan krijg je € 35,00 korting op de tweede fotoshoot!

Nog belangrijk:
Reiskosten binnen 15 km v.a. het Wateringen inbegrepen (daarbuiten 0,25 cent per km)

De foto’s die ik tijdens de shoot maak, zou ik ook graag willen gebruiken voor mijn website of sociale media. Mocht je dit liever niet willen, hoor ik het graag bij het boeken van de shoot.

Privacyvoorkeur centrum

Necessary

Advertising

Analytics

Other