You're my definition of perfect!
Zwangerschap & Baby

/

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Na 9 maanden wachten is het eindelijk zover, jullie kleintje is geboren!

De eerste weken kunnen jullie je ogen niet van dit wondertje afhouden! Met elkaar genieten van de eerste weken en wat komt er veel op jullie af. Mobiele telefoons staan vol met trotse foto’s maar de foto van het hele gezin ontbreekt en wat is het fijn om deze foto groot af te kunnen drukken voor in de woon- of babykamer! Mooie momenten om te koesteren want de eerste weken vliegen voorbij!

LIFESTYLE NEWBORNSHOOT

De foto’s maak ik bij jullie thuis in een vertrouwde omgeving. Jullie hoeven hiervoor niet de deur uit en kunnen zelf aangeven wanneer dit het beste uitkomt. Er zullen foto’s gemaakt worden van zowel de pasgeboren baby en jullie samen. De lifestyle foto’s worden voornamelijk gemaakt in de ouder slaapkamer en de babykamer. Het is belangrijk dat de ruimtes veel licht binnen laten en enigszins is opgeruimd. Ik zal een beetje aansturen om de mooiste foto’s te kunnen maken maar verder fotografeer ik jullie zoals jullie zijn! Er worden foto’s gemaakt van jullie samen als gezin, maar ook van de baby alleen. De baby zal bepalen hoeveel foto’s er gemaakt zullen worden, ik neem ruim de tijd voor jullie om de mooiste foto’s te kunnen maken.

ZWANGERSCHAP

/

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

Jullie zijn in verwachting van een kindje, een hele bijzondere tijd! Een prachtige buik waar een kindje in groeit, hoe waardevol is het om dit vast te leggen.

Samen met jou (en je partner) gaan we op zoek naar een mooie locatie bij jullie thuis of in de buitenlucht. Het mooiste is om af te spreken tussen 30 – 35 weken zwangerschap.

Het is mogelijk om een zwangerschapsshoot met een newbornshoot te combineren, voor een speciaal tarief. Geef dan van te voren even aan dat jullie beide momenten vast willen leggen, dan plannen we gelijk een datum voor de zwangerschapsshoot.

 

Pakketten

€ 169

Pakket 1

- 1,5 - 2 uur fotografie
- In jullie eigen huis
- 15 foto's in hoge resolutie
- Online beveiligde galerij
- Reiskosten binnen 15 km v.a. Wateringen

€ 199,00

Pakket 2

- 1,5 - 2 uur fotografie
- In jullie eigen huis
- 25 foto's in hoge resolutie
- Online beveiligde galerij
- Reiskosten binnen 15 km v.a. Wateringen

€ 299,00

Zwanger + Baby

Zwangerschap & Newbornshoot
- 1,5 - 2 uur fotografie per shoot
- Bij jullie thuis of op een mooie buitenlocatie
- 15 foto's per shoot in hoge resolutie
- Online beveiligde galerij
- Reiskosten binnen 15 km v.a. Wateringen

Contact

Stuur mij meer informatie
Error, name is required field.
Error, please enter a valid email address.