Hello,
wie ben ik?

Hey! Ik ben Denise Schilderman, een enthousiaste, ontspannen fotograaf van 29 jaar uit Wateringen. Dol op mooie reizen maken, snowboarden en een grote bos bloemen op tafel!

Ik ben dol op verliefde blikken voor elkaar of jullie kleine wondertje. Een bijzonder moment waar jullie nog jaren op terug willen kijken. Ik word er heel blij van om dit voor jullie vast te mogen leggen en veeg dan ook nog wel eens traantje weg omdat ik helemaal op ga in het moment!

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf die op een ontspannen manier jullie vastlegt en jullie vooral jezelf laat zijn? Stuur mij dan een berichtje en informeer naar de mogelijkheden. Ik zou het leuk vinden om jullie te ontmoeten!

Een bruiloft waar jullie al jaren van dromen, alle details zijn met zorg uitgezocht en dan is het moment eindelijk daar! Jullie mogen elkaar eindelijk het ja-woord geven en genieten van alle lieve mensen om jullie heen. De trotse blik van jullie ouders, de stralende vriendinnen en de emotie die van jullie afspat na het ja-woord. Dat is wat ik wil vastleggen en welke momenten je voor altijd wilt koesteren!

Foto: Caar Fotografie

door Anouk Fotografeert

Denise

PLAY FILM