Ontspannen, relaxt, precies zoals jullie zijn!

Een dag waar jullie al lang naar uitkijken en waar jullie veel tijd en energie in hebben gestopt. Over veel details is nagedacht en jullie kunnen niet wachten tot alles samenvalt. Genieten van elkaar en alle lieve mensen om jullie heen. Een bijzondere bruiloft waar jullie elkaar het ja-woord gaan geven en nu zoeken jullie alleen nog een bruidsfotograaf voor de trouwfotografie.

Wie ben ik?
Als trouwfotograaf werk ik op een ontspannen, relaxte manier en geef soms kleine aanwijzingen om de foto nog mooier te maken tijdens de fotoshoot. De rest van de dag meng ik mij tussen de gasten en als introvert persoon zul niet door hebben dat ik er ben. Tijdens de groepsfoto’s zal ik uiteraard uit mijn schulp kruipen en iedereen aansporen om op de foto te gaan, zodat jullie weer snel kunnen gaan genieten van de champagne en de taart!

De hele dag staat in het teken van jullie liefdesverhaal en jullie liefde voor elkaar! Ik ben super benieuwd naar jullie verhaal. Graag leer ik jullie eerst beter kennen zodat we een goed beeld krijgen van elkaar.

Meer informatie

Recente blogposts van bruidsparen