Momenten om nog lang naar terug te kunnen kijken!

Fotograaf & Videograaf op jullie bruiloft

Videografie

Bruiloft Ingmar & Elise

Bekijk de video

Actiepakket voor € 2599,00

Fotografie & Videografie

Absolute Productions en Denise Schilderman Fotografie bundelen hun krachten! Zijn jullie op zoek naar een fotograaf en een videograaf voor jullie bruiloft maar kunnen jullie geen geschikt duo vinden? Vinden jullie het fijn dat zij al op elkaar zijn ingespeeld en elkaar heel goed kennen?

Denise is werkzaam als trouw fotograaf en Martijn & Danielle als trouw videograaf. Allemaal geboren en getogen in het Westland en werkzaam door heel Nederland in de trouwbranche.
Jullie bruiloft compleet in beeld op foto en video waardoor er een volledig beeld is van jullie dag in zowel stilstaande als bewegende beelden. Samen zijn we goed op elkaar ingespeeld en maken er samen een hele gezellige dag van als we samen op pad zijn. De muziek gaat 's ochtends in de auto al hard aan en we rijden met een grote glimlach terug naar huis 's avonds. We weten elkaar goed aan te sturen en zorgen ervoor dat we niet in elkaars beeld lopen, wel zo handig ;).

Zoek je een gezellig team die jullie dag komt vastleggen? Wij hebben de perfecte aanbieding voor jullie!

Wij zijn beiden 8 uur aanwezig op jullie dag, inclusief:
- Een heel gezellig team!
- 8 uur fotografie
- 8 uur videografie
- USB & Bewaarbox voor jullie foto's en video
- minimaal 350-400 foto's in hoge resolutie (kunnen er altijd meer zijn! :))
- Preview van 20 foto's binnen 3 dagen na de bruiloft
- Korte preview weddingclip binnen een week
- Gehele weddingclip binnen enkele weken (minimaal 5-7 minuten)
- Reiskosten binnen het Westland

Hebben jullie plannen om in het buitenland te trouwen? Super leuk, wij reizen graag met jullie mee! Vraag naar de mogelijkheden!

Denise, Danielle en Martijn

Leggen samen jullie mooist dag vast op beeld!

Frequntly Asked Questions

FAQ

01.

Wie zijn jullie?

We zijn met zijn drieën een team, bestaande uit 1 fotograaf en 2 videografen. Denise zorgt ervoor dat jullie dag wordt stil gezet aan de hand van foto's vol emotie en plezier. Daarnaast zorgen Martijn & Danielle voor bewegende beelden die de sfeer van jullie dag mooi weergeven!

Samen zijn zij een goed team die zorgen voor de rust op jullie dag! Jullie zullen niet door hebben dat zij aanwezig zijn omdat zij onopvallend te werk zullen gaan. Daarnaast kennen zij elkaar door en door, spelen zij perfect op elkaar in!

Denise maakt gebruik van twee full frame camera's met diverse lensen, zodat er geen moment verloren gaat. Martijn en Danielle maken gebruik van schitterende filmapparatuur en een toffe drone om vanuit de lucht spectaculaire beelden te maken!

02.

Hoe ziet jullie bijdrage op onze dag eruit?

We komen graag kennis maken bij jullie thuis om over alle mogelijkheden te vertellen. Samen met jullie stellen we het draaiboek op zodat er geen moment verloren gaat. We kunnen daarnaast enkele tips geven om de dag tot een nog groter succes te maken waardoor jullie nog meer kunnen genieten van elkaar en jullie gasten.

Enkele dagen voor de bruiloft bespreken we de laatste details en zullen we contact leggen met jullie eventuele ceremonie meesters. Zij zijn ons aanspreekpunt op de dag zelf zodat jullie nergens meer aan hoeven te denken.

Na enkele dagen krijgen jullie van Denise de eerste preview van foto's. De film wordt met zorg samengesteld en binnen een week krijgen jullie een korte preview toegestuurd. Binnen enkele weken volgt de gehele weddingclip van 5-7 minuten.

03.

Kunnen we op een later moment nog het aantal uren wijzigen?

Geen probleem. Wij staan volledig tot jullie beschikking die dag en plannen verder niets in. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen we altijd extra uren voor jullie vastleggen.

Misschien hebben jullie wel heel hard geoefend voor de openingsdans en willen jullie dit toch op beeld vastleggen? Tof!! Dat doen we graag.

Wij willen hier meer over weten!

Stuur ons meer informatie