Momenten om nog lang naar terug te kunnen kijken!

Fotograaf & Videograaf op jullie bruiloft

Een fotograaf en videograaf kiezen voor jullie bruiloft kan soms lastig zijn. Het is immers fijn als ze een beetje op elkaar zijn ingespeeld en eerder met elkaar hebben samengewerkt. Beide partijen willen uiteraard de mooiste beelden maken maar wel ruimte laten voor elkaar. Daarom wil ik jullie graag assisteren in de zoektocht naar een videograaf voor jullie bruiloft.

Ik heb de afgelopen jaren al met heel wat videografen samengewerkt en elke videograaf heeft zijn eigen manier van filmen en monteren. Net als de keus voor een fotograaf, is ook een videograaf een smaak kwestie. De video’s moeten jullie kunnen raken, inspireren en nog meer enthousiasme geven om te kiezen voor een videograaf. Benieuwd naar verschillende partijen en benieuwd naar de ideeën? Stuur mij vrijblijvend een berichtje. Ook tijdens het kennismakingsgesprek kan ik jullie evt. wat video’s laten zien, graag hoor ik dat dan van tevoren zodat ik de juiste materialen mee kan nemen.

Naast onderstaand actiepakket met Absolute Productions kan ik jullie dus ook andere toffe ideeën geven.

Actiepakket voor € 2849,00

Fotografie & Videografie

Absolute Productions en Denise Schilderman Fotografie bundelen hun krachten! Zijn jullie op zoek naar een fotograaf en een videograaf voor jullie bruiloft maar kunnen jullie geen geschikt duo vinden? Vinden jullie het fijn dat zij al op elkaar zijn ingespeeld en elkaar heel goed kennen?

Denise is werkzaam als trouw fotograaf en Martijn & Danielle als trouw videograaf. Allemaal geboren en getogen in het Westland en werkzaam door heel Nederland in de trouwbranche.
Jullie bruiloft compleet in beeld op foto en video waardoor er een volledig beeld is van jullie dag in zowel stilstaande als bewegende beelden. Samen zijn we goed op elkaar ingespeeld en maken er samen een hele gezellige dag van als we samen op pad zijn. De muziek gaat 's ochtends in de auto al hard aan en we rijden met een grote glimlach terug naar huis 's avonds. We weten elkaar goed aan te sturen en zorgen ervoor dat we niet in elkaars beeld lopen, wel zo handig ;).

Zoek je een gezellig team die jullie dag komt vastleggen? Wij hebben de perfecte aanbieding voor jullie!

Wij zijn beiden 8 uur aanwezig op jullie dag, inclusief:
- Een heel gezellig team!
- 8 uur fotografie
- 8 uur videografie
- USB & Bewaarbox voor jullie foto's en video
- minimaal 350-400 foto's in hoge resolutie (kunnen er altijd meer zijn! :))
- Preview van 20 foto's binnen 3 dagen na de bruiloft
- Korte preview weddingclip binnen een week
- Gehele weddingclip binnen enkele weken (minimaal 5-7 minuten)
- Reiskosten binnen het Westland

Hebben jullie plannen om in het buitenland te trouwen? Super leuk, wij reizen graag met jullie mee! Vraag naar de mogelijkheden!

Wij willen hier meer over weten!

Stuur ons meer informatie