fbpx

Zakelijke fotografie

/

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Tegenwoordig is het heel belangrijk om het gezicht achter een bedrijf te laten zien. Elke ondernemer heeft zijn eigen verhaal en door middel van zakelijke foto’s kun je meer van jezelf laten zien. De foto’s geven een goede indruk van wie jij bent als persoon en wat jij de mensen kunt bieden.

De foto’s zorgen voor een compleet beeld om jezelf in beeld te brengen en de klant een idee te geven van diegene achter het bedrijf. Je kunt hierbij denken aan foto’s van jou aan het werk als logopedist, dansdocent, fotograaf, taalexpert. Alles is mogelijk, we gaan op zoek naar unieke beelden die precies vertellen wie jij bent als ondernemer.

Samen gaan we brainstormen over de juiste locatie en setting voor jouw/jullie beelden en gaan we op zoek naar de juiste uitstraling voor de zakelijke portretten.

Dit kan in de natuur zijn, bij jou/jullie op kantoor, jouw yogaschool, maar bijvoorbeeld ook in een koffie tentje op de hoek waar je graag komt. Samen bespreken we de opties en nemen we ruim de tijd om foto’s te maken die precies uitstralen wie jij bent. De beelden zijn te gebruiken voor onder andere jouw/jullie website, sociale media en bijvoorbeeld brochures. Er worden daarnaast ook detail foto’s gemaakt die het werk illustreren, denk aan bijv. werkzaamheden.

De kosten voor een fotoshoot starten bij € 175,00 excl. BTW voor 1 persoon. Mochten jullie met meer personen foto’s willen maken kan ik een offerte op maat voor jullie maken.

Meer informatie:
– De fotoshoot is inclusief minimaal 40-60 foto’s.
– Toegang tot een online galerij waar je alle foto’s kunt downloaden.
– Een fotoreportage van minimaal 2 uur.
Eén a twee kledingwissels tijdens de fotoshoot.
– Vrij gebruik van de foto’s voor jouw/jullie website, advertenties en sociale media. Overig gebruik van de foto’s gaat in overleg en graag inclusief naamsvermelding.

Graag hoor ik of dit aansluit bij jouw/jullie wensen en of ik iets voor jou/jullie kan betekenen.

Kom in contact

Voor meer informatie

Error, name is required field.
Error, please enter a valid email address.